Kalkkuna- ja avokadobagel

Tässä setissä on sopivasti mukana hyviä rasvoja ja proteiinia, ja ruokaisa bagel käy lounaasta tai kulkee laukussa mukana nopsana eväänä.

Ainesosat

  • 1 Elma bageli
  • 2-4 siivua kalkkunafilettä
  • ½ kypsä avokado
  • Jäävuori- tai lehtisalaattia
  • Tuoretta kurkkua

Mausteeksi maun mukaan:

  • Vihreää tai punaista pestoa
  • Pinjansiemeniä
  • Ripaus mustaa pippuria

Valmistus

  1. Eväsbagel ei kaipaa kypsennystä eikä kokkailua, vaan on vain paahtamista ja kokoamista vaille valmis.
  2. Voitele paahdetun bagelin pohja kevyesti vihreällä pestolla ja lisää päälle tuoreita salaatin lehtiä ja kurkkua sekä kalkkunaleikkelettä mielesi mukaan.
  3. Viipaloi kypsän avokadon puolikas ja asettele tasaisesti kalkkunan päälle.
  4. Ripottele avokadon päälle vielä pinjansiemeniä, pestoa ja rouhittua mustaa pippuria makusi mukaan ja lisää toinen bagelin puolikas viimeisenä.

Peston voit halutessasi korvata vaikka aurinkokuivatuilla tomaateilla tai maustetulla tuorejuustolla. Jos haluat valmistaa peston kotona ihan itse, niin täällä on siihen oikein toimiva resepti.

Jaa resepti
katso ruokavinkkejä
1_graavilohiklassikko
Graavilohi & tuorejuusto
9_pizzabagels
Pizzabagelit
8_tuunattu tuorejuusto
Tuunaa oma tuorejuustosi
7_vuohenjuusto balsamico
Vuohenjuusto & balsamicobagel
6_huevos rancheros
Huevos rancheros
5_kalkkuna ja avokado
Kalkkuna- ja avokadobagel