Pizzabagelit

Bageleista on moneksi ja niin myös superhelpoiksi pizzapohjiksi, joiden täyttäminen on niin helppoa ja hauskaa, että se onnistuu yhdessä perheen pienempienkin kanssa.

Ainesosat

  • 2 Elma bagelia
  • 150 - 200 g mozzarellajuustoraastetta
  • 400 - 500 g tomaattikastiketta
  • 100 g pepperonisiivuja
  • tai 200 g purkki tonnikalaa

Maustamiseen:

  • Oreganoa
  • Mustaa pippuria
  • Valkosipulia
  • Oliiviviipaleita

Valmistus

  1. Halkaise ensin bagelit ja asettele leivinpaperille uunin pellille.
  2. Voitele bagelit runsaalla kerroksella tomaattikastiketta. Voit käyttää joko kaupasta valmiiksi saatavaa kastiketta tai tehdä helpon kastikkeen 10 minuutissa itse tällä reseptillä, joka ei kaipaa ylimääräistä keittelyä tai odottelua.
  3. Jaa juustoraaste tasaisesti kaikkien bagelpuolikkaiden päälle ja lisää sen jälkeen täytteitä mielesi mukaan. Reseptissä olemme ehdottaneet kestosuosikkeja pepperonia tai tonnikalaa, mutta täytteeksi käyvät vaikka eilisen kanapalat, paahdetut vihannekset tai nyhtökaura.
  4. Kun olet tyytyväinen täytteisiin, paista bageleita uunissa keskilämmöllä 200 asteessa n. 15 minuuttia kunnes juustoraaste on sulanut ja alkanut ruskistua kullansävyiseksi.
  5. Mausta valmiit bagelit syöjien mielen mukaan sillä mitä maustehyllystä löytyy.

Jaa resepti
katso ruokavinkkejä
1_graavilohiklassikko
Graavilohi & tuorejuusto
9_pizzabagels
Pizzabagelit
8_tuunattu tuorejuusto
Tuunaa oma tuorejuustosi
7_vuohenjuusto balsamico
Vuohenjuusto & balsamicobagel
6_huevos rancheros
Huevos rancheros
5_kalkkuna ja avokado
Kalkkuna- ja avokadobagel