Pizzabagelit
Bageleista on moneksi ja niin myös superhelpoiksi pizzapohjiksi, joiden täyttäminen on niin helppoa ja hauskaa, että se onnistuu yhdessä perheen pienempienkin kanssa.
Ainesosat
- 2 Elma bagelia
- 150 - 200 g mozzarellajuustoraastetta
- 400 - 500 g tomaattikastiketta
- 100 g pepperonisiivuja
- tai 200 g purkki tonnikalaa
Maustamiseen:
- Oreganoa
- Mustaa pippuria
- Valkosipulia
- Oliiviviipaleita
Valmistus
- Halkaise ensin bagelit ja asettele leivinpaperille uunin pellille.
- Voitele bagelit runsaalla kerroksella tomaattikastiketta. Voit käyttää joko kaupasta valmiiksi saatavaa kastiketta tai tehdä helpon kastikkeen 10 minuutissa itse tällä reseptillä, joka ei kaipaa ylimääräistä keittelyä tai odottelua.
- Jaa juustoraaste tasaisesti kaikkien bagelpuolikkaiden päälle ja lisää sen jälkeen täytteitä mielesi mukaan. Reseptissä olemme ehdottaneet kestosuosikkeja pepperonia tai tonnikalaa, mutta täytteeksi käyvät vaikka eilisen kanapalat, paahdetut vihannekset tai nyhtökaura.
- Kun olet tyytyväinen täytteisiin, paista bageleita uunissa keskilämmöllä 200 asteessa n. 15 minuuttia kunnes juustoraaste on sulanut ja alkanut ruskistua kullansävyiseksi.
- Mausta valmiit bagelit syöjien mielen mukaan sillä mitä maustehyllystä löytyy.